(c) Bilde: MFK: Ottar Magnus Karlsson

Dagens nyhet fra Molde var ikke overraskende. Det har ikke virket som om Moldes hovedtrener Ole Gunnar Solskjær ikke har tro på at de klarer å hente ut det som finnes av talent hos den islandske angrepsspilleren Ottar Magnus Karlsson. 

Vi har tidligere skrevet at vi stilte oss uforstående til utlån.

Les: Dette må være årets rareste utlånsavtale

Ottar Magnus Karlsson er klar for den svenske klubben Mjällby fra1. januar 2019. – De spiller for øyeblikket i den nest øverste svenske divisjonen, Superettan, men har en uttalt ambisjon om å komme tilbake i Allsvenskan.

Det er overraskende for oss att Molde nå «gir opp» å forsøke å utvikle et angrepstalent av  Ottar Magnus Karlsson kaliber, Islendingen er bare 21 år og vil veldig snart få sitt gjennombrudd, det er vi overbevist om. – Trist for Molde at de ikke får ta del i den oppturen.

Les: Sveriges landslagskaptein spiller klubbfotball gratis

Islendingen har tidligere spilt i Vikingur, og har vært innom både Ajax sitt U19-lag og Spartas U21-lag. 21-åringen har også spilt flere kamper for det islandske landslaget fra U16-U21.

Den islandske angriperen kom til Molde november 2016 fra Vikingur. Han spilte 8 kamper i Eliteserien, før han dro på lån til svenske Trelleborg februar 2018. – Trelleborg har hatt en elendig sesong og hadde ikke «krefter» til å fortsette i Allsvenskan.