Hjem Fotball Mjøndalen har signert landslagskeeper
Mjøndalen har signert landslagskeeper

Mjøndalen har signert landslagskeeper

mars 23, 2017

Da Kamerun vant Afrika mesterskapet i vinter var keeper George Motase Bokwe med i troppen uten å få noe spilletid.  Na har Mjøndalen signert en ettårsavtale som etter planen skal forlenges allerede til sommeren med et år til.

–  Vi med å få på plass arbeids- og oppholdstillatelse samt andre nødvendige godkjennelser og håper han blir spilleklar til første seriekamp mot Arendal 2. april, sier sportssjef Kenneth Karlsen på klubbens hjemmesider.

Bokwe har en imponerende CV med blant annet flere seriemesterskap fra hjemlandet Kamerun. Merittlista er heftig. Det er ikke mange spillere i norske klubber som kan skilte med den lista. Ser man på resten av troppen til Kamerun er det mange store fotballnavn fra store klubber, sier Karlsen.

Han har trent med klubben i 10 dager allerede og var med på lørdagens kamp mot Lillestrøm hvor han sørget som tap med en skikkelig brøler.

Han er en keeper med gode ferdigheter, men som er ukjent med norsk fotball. Han trenger tid til å bli kjent, men vi har stor tro på at han vil lykkes hos oss, sier Karlsen.

Les også: