(c) Bilde: Superettan: Jacob Bergström

Det er tydelig at Mjøndalen trener Vegard Hansen er lei av uavgjort resultater, i årets sesong har det vært alt for mange av de og det ønsker de å bøte på med å hente Mjällby-spiller Jacob Bergström (24) som definitivt vet hvor målet står. 

Mjøndalen spilte uavgjort mot Tromsø på søndag og ligger på en 11.plass i Eliteserien med 17.plass før mandagens møte mot Lillestrøm.

Den målfarlige svensken var så sent for to år siden usikker på om fotball var noe for han, som spiss skal mål score mål og det var langt mellom hver gang. – Så løsnet det og dermed åpnet det seg opp en mulighet for spill i Eliteserien.

Les: Bekreftet: Neymar i forhandlinger!

Den svenske spissen bekrefter selv budet til svenske BLT.

«Jacob har selv gitt tydelig beskjed om å få dra om en sånn sjanse skulle dukke opp, sier styreformann i Mjällby Magnus Emeus.

«Med største sannsynlighet løser det seg for Jacob. Men han kommer til å spille minst tre kamper med oss før det norske overgangsvinduet stenger 31. august»

Mjällby spiller i Superettan, altså nivå to i svensk fotball. Spissen er toppscorer i klubben og står med syv scoringer på 18 kamper i år. Laget ligger på 2. plass og jakter opprykk.

Lånt ut offensive spillere
Spilleren skal ha en kontrakt som går ut ved utgangen av 2019.

Mjøndalen har nylig lånt ut Alfred Scriven og Vamouti Diomande til Ull/Kisa.