Man kan trygt si at Molde ikke lenger er en reell utfordrer til Eliteseriegullet i år. Molde virker tafatte og beginner seg på en sørgelig 8 plass uten noen synlige tegn på at ting endrer seg til det bedre. De er hele 10 poeng bak Brann som leder.

I Allsvenskan er det en annen storklubb, Malmö som også gjør det dårlig, de har sparket sin manager Magnus Pehrsson og ønsker seg Ole Gunnar Solskjær

Les på F7: Brasiliansk fotball-legende satser friskt

God erfaring med nordmenn.

De som lurer på hvor Magnus Pehrsson gikk feil så var det katastrofalt for han å «fryse» ut deres norske målkjempe Jo Inge Berget. Seriegull i fjor er byttet ut med en foreløpig 9 plass hele 11 poeng bak serieleder Hammarby.

Expressen skriver: «Listen over potensielle trenere som klubben alltid har, er oppdatert. Blant navnene nå skal den tidligere norske storspilleren Ole Gunnar Solskjær stå»

Det er sikkert en god ide for dem å tenke norsk igjen, klubben skal allerede ha forhørt seg med Ole Gunnar Solskjær om han kunne tenke seg en overgang. – Ingen av klubbene har lyst til å kommentere noe som helst.

Hvis Ole Gunnar Solskjær gjør svenske av seg, kanskje det åpner opp for Moldeværing og tv kommentator Kjetil Rekdal, etter Vålerenga har det ikke blitt mye trenerjobbing.