Spiller tre giganter opp mot hverandre? (foto: alcantara, twitter)

Alle piler pekte i retning Premier League for Thiago Alcantara. Hovedpersonen selv hadde gitt beskjed om at han ville bort fra Bayern, Bundesliga-klubben hadde akseptert at de ville miste midtbanemotoren sin. Nå forteller tidligere Bayern-president, Uli Hoeness at prosessen har vært kaotisk der to Premier League-giganter har oppført seg som alt annet enn engelske gentlemen.

-Det er en vanskelig situasjon. For en tid siden ble vi enige om en ny fireårskontrakt med Thiago. Noen dager senere sa han at han ønsket en ny utfordring. Det er helt ok. Jeg tror han hadde en avtale med Liverpool eller Manchester United, eller begge to. Nå bløffer begge klubbene og ingen har kontaktet Bayern offisielt, begynner Hoeness til Sport1.

Les: I dag fikk Douglas Costa beskjeden han absolutt ikke ønsket

Og det kommer mer frustrasjon fra tyskeren.

-Fra mitt ståsted har dette ingen stil. De forsøker å utpresse oss ved å vente til siste uke når de kommer til å sende et lavt bud. I det tilfellet må FC Bayern spørre seg selv: Skal du akseptere dette, eller fortelle spilleren at han må bli. Det kommer til å bli tre hete uker før 5. oktober, avslutter Hoeness.

For Bayern begynner sesongen 18. september mot Schalke, med eller uten Thiago Alcantara. Vi tror Hoeness på spådommen om at det ligger tre hete uker foran oss.

Les: Helt vilt: Premier League har ikke sett en debutant som Rodriguez siden Alexis Sanchez i 2014!