Har sett at det ikke funker uten van Dijk. (foto: liverpool, twitter)

Det er ikke mange timene siden Jürgen Klopp gikk ut med versjonen om at Premier League-tittelen var tapt. Da hadde Brendan Rodgers lurt erstatteren sin hos Liverpool trill rundt. I det minste talte 3-1 seieren mot de regjerende mesterne om dette.

Rodgers sa det også etter kampen at dette var utenkelig for ett år siden. Da herjet Liverpool med motstanderne sin og hadde i praksis avgjort ligaen før vi fikk feire morsdag. Nå er vi igjen tilbake for å feire mor, vår og kjærligheten (som handelsstanden må hate det når tre innbringende merkedager faller sammen), men i motsetning til forrige sesong hadde ikke Liverpool Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip samtidig ute med skade.

Les: Mourinho og Tottenham ble redusert til en sverm med fotballmygg

Ben Davies fra verdensmetropolen Preston og Ozan Kabak på leie fra Schalke 04 er i hus etter vinterens overgangsvindu, men når du har ambisjoner om å gjenta bedriftene både i Premier League og Champions League, da sier det seg selv at Liverpool må ha inn noen tungvektere.

Neste sesong er van Dijk, Gomez og Matip tilbake, men garantien for at noe tilsvarende skjer igjen, er ikke tilstede. Liverpool har erfart at når kommandosentralen i forsvaret rammes, da skapes ubalanse både bakover og forover.

Les på Rummenigge fisker etter Liverpool-stjerne

Ifølge Mirror har Liverpool allerede blinket ut toppmålet til sommerens overgangsvindu. Det er ikke snakk om en Upamecano eller Sergio Ramos, men en 23-åring som skal være ideell for å teames opp med van Dijk.

Bremer.

Den brasilianske midtstopperen ble hentet til Europa i 2018. Torino ga Bremer en femårskontrakt og har ikke angret et sekund. Serie A-klubben holder seg såvidt over nedrykksstriden, men midtstopperen kan ikke lastes for dette. 18 kamper og 3 scoringer har det blitt så langt i sesongen på 23-åringen.

Fra nedrykksklubb, mindre profilert enn de dyreste midtstopperkanonene, ubenyttet potensiale. Dette høres veldig ut som Klopp-materiale.

Les: Bale og Isco skal selges