Claudio hadde rett. (foto: leicester, twitter)

Leicester har hatt Champions League-plassen mer eller mindre i lomma brorparten av sesongen. Så kom en virusbølge, kamppause og et Manchester United som benyttet koronakaoset litt for effektivt.

Dermed må Leicester-supporterne nøye seg med kamper mot europeiske klubber de knapt har hørt om. Dette var stikk nummer 1.

Les: BBC: Citys første sommersignering

Nå kommer trolig stikk nr. 2.

Harry Maguire ledet Leicester-forsvaret frem til forrige sommer, nå er en av englands hotteste full-backs også snart historie. Chelsea har kretset rundt Ben Chilwell de siste månedene, men når Rodgers ser ut til å ha klart å overtale James Maddison å snu ryggen til United og de andre kjempene, kom håpet om at også Chilwell skulle falle til ro på King Power Stadium.

Når Frank Lampard i tillegg har åpnet Chelsea-kontoen på vidt gap med innkjøp av Werner Ziyech og trolig også Kai Havertz, har vel Brendan Rodgers grunn til å tro at dette ikke gir rom for et Chilwell-kjøp.

Les på Popidol: Skuespiller arrestert for drapsforsøk

Ifølge Mirror må Leicester-manageren nå akseptere at 23-åringen gjør som Maguire. Den engelske avisen hevder det er forventet at Chilwell denne uken gir Leicester beskjeden om at han ønsker seg bort. Dette skal sikre at overgangen til Chelsea ikke renner ut i overgangsvasken.

Den engelske landslagsspilleren har fortsatt kontrakt som løper til 2024, men skal ha blitt overbevist om at hans fremtid ligger på Stamford Bridge.

Sorry Rodgers, det ser ut som de fire poengene opp til CL-plass kommer til å bli smertefulle.

Les: Mangler bare en brikke til 800 millioner for å gjøre midtbanen komplett