Mino Raiola

Det kan virke som om agent Mino Raiola har det travelt med å cashe inn på sine superstjerner. I fjor sommer bestemte først det italienske fotballforbundet og så UEFA å ta fra han lisensen, men en anke brakte den tilbake. – Railola har ikke bitt mindre grådig og vet sikkert han er på lånt tid.

Med noen av de aller største navene i fotballverden i sin stall har han lagt en plan som vil omforme Real Madrid, en klubb han forsøker å få en normalt god relasjon til.

Les: Syv klubber skandaleagent Mino Raiola har gjort fly forbanna

«Forholdet mitt til Real Madrid er veldig bra, og jeg ønsket å komme videre med dem,» agenten til MARCA noen uker siden. «Jeg håper at jeg en dag kan ta en toppspiller til Real Madrid. For øyeblikket har jeg Alphonse Areola, men det er bare et lån.» Jeg vil ta en fremtredende spiller der, og jeg kommer til å prøve å gjøre det i sommer. Det ville være et stolt øyeblikk for meg og spillerne mine, fordi Real Madrid er en flott klubb. «

Real Madrid sin ledelse mener at fotballen om et par måneder kommer tilbake i vanlig gjenge og da skal de være klare, flere klubber har dårlig økonomi, men ikke Real Madrid.

Av alle Raiolas kunder – som inkluderer Zlatan Ibrahimovic, Gianluigi Donnarumma, Romelu Lukaku og Marco Verratti – er det tre navn som blir nevnt i samme åndedrag som Real Madrid.

Les: ESPN: Alexis Sanchez nekter

Erling Braut Haaland
Den norske målmaskinen er Real Madrids største kjøpsmål i sommer, så en forbedring i forholdet til Raiola er velkomne nyheter. Los Blancos har fulgt 19-åringen i flere måneder nå, de var i tvil om han hadde det i seg å prestere på det aller øverste nivå i begynnelsen. – Den tvilen er naturlig nok borte nå.

Behovet for en ny nr. 9 i Zinedine Zidanes tropp er opplagt, det har tvunget Real Madrid til å lete etter en spiss i markedet, og Haaland er førstevalget.

Les på Popidol: Honor Blackman tidenes Bond-babe «Pussy Galore» er død

Paul Pogba
Raiola var også involvert i samtaler med Los Blancos i fjor sommer da Real Madrid manager Zinedine Zidane ønsket seg Paul Pogba, men de fikk ikke solgt unna Gareth Bale og James Rodriguez. Det trengs mindre penger nå, franskmannens pris er langt lavere nå da hans kontrakt går ut i 2021 og leveransen for Manchester United har vært under pari.

Matthijs de Ligt
Det tredje navnet som diskuteres på Estadio Santiago Bernabeu, er det til det nederlandske stortalentet Matthijs de Ligt, som ikke koser seg hos Juventus etter at han flyttet dit fra Ajax i fjor sommer. Mens Torino-laget prøver å bekjempe de økonomiske implikasjonene av coronavirus, er det aktuelt å skaffe inntekter med å selge. Det har gått rykter om at midtbacken har bedt om å forlate Juventus og Real Madrid er et av lagene som er knyttet til signaturen hans.