Kylian Mbappé

De spanske gigantene ønsker å sikre sin mann denne sommeren i motsetning til for noen uker siden da de valgte å vente. Real Madrid er redde for at Kylian Mbappe signerer en ny kontrakt med Paris Saint-Germain som trolig inneholder en svært høy utkjøpsklausul.

Den franske superstjernen ønsket først å forlate Parc des Princes ved utløpet av kontrakten hans neste sommer.

Ting er på glid i den franske hovedstaden

PSG er imidlertid fast bestemt på å unngå å miste ham for ingenting og gikk til og med så langt som å fryse Mbappe ut av denne sesongens lag i håp om at han ville revurdere avgjørelsen sin. Ligue 1-mesterne har insistert på å selge spilleren denne sommeren til høystbydende hvis han ikke signerer en ny avtale.

Les: Fulham presser på for nye samtaler med Manchester United

Klubbleder Nasser Al-Khelaifi insisterte på at han ikke ville endre avgjørelsen sin.

«Min posisjon er veldig klar,» sa han. «Jeg vil ikke gjenta det hver gang, hvis Kylian ønsker å bli, vil vi at han skal bli. Men han må signere en ny kontrakt.

I gårsdagens 1 – 1 kamp mot Toulouse var Kylian Mbappe tilbake i troppen og stod for PSG sitt mål.

Saudi Pro League-klubben Al-Hilal gjorde nylig en verdensrekord bud på 259 millioner pund for Mbappe, men han nektet å dra til Saudi-Arabia.

The Mail melder at Real Madrid har bestemt seg for å sikre seg sitt toppmål et år tidligere enn forventet og planlegger å legge 103 millioner pund på bordet. (omtrent 1,4 milliarder kroner) – En sum de tror at Paris Saint-Germain kan godta.

Dette er en totalt revurdering av sin stategi som går ut på å bare signere en stor stjerne om gangen. – Denne sommern var viet det engelske vidunderbarnet Jude Bellingham. Neste sommer Mbappe eller Haaland.

Men så valgte verdens beste fotballspiller Karim Benzema å gå etter pengene og gå saudiarabiske laget Al-Ittihad. – Kylian Mbappe blir av både Paris Saint-Germain og Real Madrid som et sikkert kort i kampen om Champions League trofeet.

Les: Tyler Adams legger i det minste igjen godt med penger hos det synkende skipet Leeds

Det er grunnen til at de begge er villige til å bruke så mye penger og tid.