Er visst fortsatt i tankeboksen. (foto: united, twitter)

United svever inn mot julaften etter å ha gitt Marcelo Bielsa og Leeds en skikkelig fotball-leksjon. Likevel, ryktene er så sterke om aktivitet på overgangsmarkedet i januar, at vi har begynt å glede oss til hva som pakkes opp av nye overraskelser.

(Sorry, dette ble i overkant julete). Så til historien: United jakter fortsatt den perfekte midtstopper-makkeren til Harry Maguire, og nå hviskes og tiskes det om at en sterk kandidat befinner seg i Serie A.

Les: Ikke en sjans i havet at Jürgen Klopp mister sin viktigste spiller!

Nikola Milenkovic.

Den serbiske landslagsspilleren ble hentet til Fiorentina fra Partizan Beograd i 2017, og har jobbet seg opp til å bli en av jernmennene i italiensk fotball etter 103 kamper for Serie A-klubben.

Midtstopperen ruver 1,95 meter over gressmatta og har potensialet til å lukke motstandernes vei mot mål, samtidig som han med sine 10 scoringer har vist at han har sin del av offensive gener.

Ifølge La Nazione har United en dialog med spilleren som har 18 måneder igjen av kontrakten. Fiorentina skal noe motvillig være klar for å slippe 23-åringen, og skal ha satt en prislapp på 25 millioner euro som et minstekrav.

Les på F7: Det tar 3 måneder før Cyberpunk 2077 er tilbake

Rundt 265 millioner kroner er et helt akseptablet beløp for United, selv i januar. Spesielt når Milenkovic ifølge den italienske avisen har var på raderen hos United allerde da José Mourinho styrte skuta. United likte det de så i midtstopperen da, og ser det samme tre år senere.

Ifølge La Nazione har Tottenham hengt seg på, men United skal være godt underveis i samtaler med agent Fali Ramadami. Den italenske avisen hevder Milenkovic snart kommer til å informere Fiorentina om at det ikke blir noen forlengelse, for å presse frem en januar-overgang til Old Trafford.

Skikkelig spennende.

Les: Real Madrid henter inn Iker Casillas