(c) Bilde: Kongsvinger IL: Mathias Gjerstrøm

Drammen er ikke noe blivende sted for den 22 år gamle midtbanespilleren Mathias Gjerstrøm. – De siste seks årene har han vært under kontrakt med Strømsgodset, men aldri helt kommet inn i varmen. Nå etter en overgang til Kongsvinger er det de som overtar ansvaret.

Hverdagen på Gjemselund blir ikke helt ukjent for Gjerstrøm, for både i 2016 og i 2019 var 22-åringen utlånt til nettopp Kongsvinger. Nå er han altså tilbake, denne gangen på kontrakt.

Les: Fikk ikke kontrakten han ønsket av Chelsea, neste stopp Tottenham

«Det føles veldig godt, det er litt annerledes å være på utlån enn fremfor å ha en permanent kontrakt også, så jeg er veldig glad vi har fått til en enighet. Man merker jo at man slipper noen kilo ned fra skuldrene og føler man kan slappe av litt mer når man faktisk vet at man er en permanent spiller», sier hovedpersonen på Kongsvinger sin sider.

I 2018 var Gjerstrøm utlånt til OBOS-ligaklubben Notodden, der han scoret ti mål for de lyseblå. 22-åringen har også bakgrunn fra flere aldersbestemte landslag.

Les: Dansk ving tilbake i Norge

Daglig leder i KIL, Espen Nystuen, er svært fornøyd med å ha sikret seg midtbanespilleren.

«Mathias har hatt noen utfordrende år de siste årene. Han har ikke slått til, slik hverken han selv eller mange andre, kanskje hadde håpet. Vi kjenner Mathias godt gjennom hans tidligere opphold her hos oss. Og vi veit hva vi får. Et utrolig balltalent med et stort potensiale»