Puh, tilbake på balløya.

Han har trent Sunderland, Ipswich, Wolverhampton og det irske landslaget. Så ble han overbevist om å forlate det kjente og kjære til fordel for store ord og varmere klima. Kåre Ingebrigtsen var gjennom det samme hos APOEL og Mick McCarthy møtte en tilsvarende skjebne som «Bruttern».

Mick McCarthy ble hentet inn for å rydde opp i det APOEL opplevde som et salig rot satt i stand av managerne (Ingebrigtsen inkludert). Seks kamper senere hadde eier/klubbledelse plassert også iren i kategorien udugelig. Your´re fired!

Les: Haaland har vokst seg for stor for Dortmund

Nok om APOEL.

Kåre Ingebrigtsen forlot varmen på Kypros og kulda i klubben, og returnerte til den kjente og kjære Eliteseriefotballen. Nå tar McCarthy den samme reisen for sin del.

På fredag ble det klart at Cardiff har ansatt iren for drive med damage controll og forhåpentligvis lure inn noen seire resten av sesongen. Den walisiske klubben ligger på en intetsigende 15. plass i Championship og skal opp mot Barnsley 27. januar.

Les på F7: Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte

Det betyr at McCarthy kun har tiden og veien, men sammenlignet med det salige kypriotiske kaoset, blir vel dette som a walk in the park for iren.

Lykke til!

Les: «Fortsetter dette, er Sergio Ramos ferdig hos Real Madrid»