Minner styggelig om prosessen med Sancho. (foto: united, twitter)

Det er som Liverpool-spiller vi husker Michael Owen, men har ikke helt glemt at han gikk til fotballfienden på Old Trafford for noen få kamper. Nå filosoferer han rundt hva United savner mest for å nå det definitive toppsjiktet.

Og svaret ender på Wayne Rooney. Nå har Owen ingen tanker om å presse gamlingen Rooney inn i United-drakten, men ikonet Rooney som var med på å jage klubben frem mot stadig nye høyder i en halv fotballevighet.

Les: Hva er nytt i kasinoverden på nett 2020?

-Jeg vet at det er umulig, men hvis United finner den neste Wayne Rooney, den neste 19-, 20-, 21-åringen som vil være der de neste ti årene… De kom nesten unna med Zlatan og kommer nesten unna med Ighalo. Disse spillerne er gode, men er på slutten av karrieren sin. United trenger å finne en som Rooney på starten av karrieren, som kommer til å bære klubben fremover, sier Owen ifølge Goal.

Har du noen kandidater, Michael?

-Kan det være Mason Greenwood?, delvis spør Owen ut i lufta.

Vi deler Owens oppfatning om at United trenger den offensive lederen og kraften som gjennom et tiår skal fungere som et symbol for klubben. Greenwood har levert 12 scoringer på 35 kamper, selv om han stort sett har kommet inn fra benken. Nå er 18-åringen allerede forventet å bli kalt inn av Gareth Southgate.

Les på F7: Electronic Arts vil slå ned på rasisme i spill

19. juni ser vi trolig angrepsspilleren på banen i det ultraviktige Premier League-oppgjøret mot Tottenham, og alt taler for at Ole Gunnar Solskjær ser noe helt spesielt i tenåringen.

Vi deler Owens optimisme: Greenwood may be the chosen One.

Les: Gareth Southgate gir United-supporterne en skikkelig tankevekker