Pure passion for the game. (foto: united, twitter)

Mange lo da United bragte inn sauebonden Edinson Cavani som offensiv redningsmann etter den historisk dårlige startet på sesongen. Vi lo også, men av glede og forventninger. Noen måneder senere trekker Michael Owen frem den uruguayanske bueskytteren for å forklare Solskjærs reise over skylaget.

Selv om vi digger Cavani som type og spiller, må vi innrømme at det til tider er en lidelse å se hvordan en av verdens mest effektive angrepsspillere kan forvandle seg til noe snublende og knotende når han befinner seg på det som for ham blir feil banehalvdel.

Les: Krise kan spare Manchester United for flere hundre millioner for fantastisk høyreving

Men med Cavani på den riktig banehalvdelen har han tilført United ekstremt mye med sin kokende vinnermentalitet, konstante bevegelser som motstanderne umulig kan forutse – og den naturlige begavelsen med å score på flere sjanser enn han misser.

Litt i overkant stor dyrkelse av en 33-åring som har spilt under 900 minutter denne sesongen?

Les: Har fått tilbudet Real Madrid ikke kan matche

Ikke ifølge fotballegenden Michael Owen.

-United spiller nå en fantastisk fotball. Søndagens seier mot Liverpool var det beste jeg har sett av dem denne sesongen. Introduksjonen av Edinson Cavani har vært nøkkelen. Hans evne til å win free kicks i og utenfor sekstenmeteren er noe Solskjærs lag drar utrolig nytte av, skyrter Owen ifølge Manchester Evening News.

Mesteren har talt, bueskytteren Cavani er mesteren.

Les: Rio Ferdinand smålunken til Martin Ødegaard i Arsenal-drakt