Den tyske ballmagikeren Mesut Özil er fullstendig ute i kulden hos Arsenal manager Mikel Arteta, men slik at det ikke alltid vært. – Faktisk for et par dager siden foreslo talkSPORT skribent Adrian Durham foreslo at Ozil fortjener en statue for å være den mest talentfulle Arsenal-spilleren i Emirates-tiden.

Özil og Arsenal har satt seg ned for å diskutere fremtiden.

Les: BBC mener Joshua King vil erstatte rekordkjøp

Mesut Özil har ikke vært meldt opp til verken Premier League eller spill i Europa denne sesongen. Etter vi fikk meldinger om at han var klar for Fenerbahce og før FA Cupkampen mot Newcastle holdt faktisk Arteta døren åpen for en retur til førstelaget. (Noe alle vet ikke kommer til å skje)

Turkiskfotboll.com skriver at at 32-åringen og Arsenal har møttes for å bryte avtalen, som utløper etter sesongen, før tiden. – Özil frafalle en del av sin gjenværende lønn i Arsenal for å forlate gratis i januar. (tjener 18,2 millioner pund i året) Begge parter har lagt fram sine forslag, og en løsning skal være innen rekkevidde.

Samtidig skal Özil ha blitt enige med Fenerbahce om en tre og et halvt års kontrakt.

Özil kom til Arsenal i september 2013, da fra Real Madrid. Totalt har det vært 44 mål og 77 assist på 254 kamper i Arsenal-trøya.

Les på Popidol: «Voksen mann» og VM vinner har samlet alle originale Pokémon-kort