Mesut Özil

Da den lille ballmagikeren Mesut Özil landet i den tyrkiske klubben Fenerbahçe i fjor var det oppfyllelsen av en barndoms drøm. – Drømmen ble raskt til et mareritt. Tyskerens karriere i Fenerbahçe har fullstendig stoppet opp som følge av en krangel med klubbens midlertidige manager, Ismail Kartal. «Arap İsmail» er en trener av den gamle skolen som stiller på trening med pilotbriller og ridepisk, ikke akkurat stedet å være for en driblefant og fotballbohem.

Mesut Özil ble stengt ute fra laget og treningene, samtidig som han fikk beskjeden om at han bare kunne glemme å dra videre. 2.juni overtok Jorge Jesus, som tidligere har vært manager i blant annet Benfica og Sporting. – Den portugisiske amnageren hadde ingen interesse av å ødelegge karrieren til Mesut Özil og startet umiddelbart samtaler for å løse en situasjon som var omtrent like fastlåst som forholdet mellom SAS-sjef Anko van der Werff og selskapets piloter.

Les: Luke Shaw slenger en albue i retning Solskjær

Den tyrkiske TV-Kanaler NTV Spor melder at Mesut Özil er ferdig i Fenerbahce, hvor hans kontrakt er terminert.

Mesut Özil som ble kastet ut av laget i mars, har vært overrasende overbærende i media, han meldte for bare to uker siden en hyllest til klubben og klubbens fans på Instagram.

Andre tyrkiske medier kan også fortelle at Mesut Özil snart skal møte den andre tyrkiske klubben Basaksehir om et mulig bytte der. Tidligere har Real Madrid- og Arsenal-stjernen snakket om Bali United som en mulighet:

«Det er et enkelt svar. Været er bra, og øya er vakker».

LES: Nottingham Forests femte sommersignering kommer fra Bayern München