Hjem Fotball Messi sier farvel til Neymar
Messi sier farvel til Neymar

Messi sier farvel til Neymar

august 2, 2017

Neymars overgang til Paris Saint-Germain er så godt som klar, nå har nemlig Messi lagt ut en melding på instagram der han sier farvel til sin angrepspartner.

 

Videoen er fylt med gladbilder fra Messi og Neymars tid i Barcelona, og markerer slutten på Barcelonas fantastiske angrepstrio MSN (Messi, Suarez, Neymar). Barcelonas angrepstrio er kanskje den beste i moderne tid, og de tre har levert smått spektakulære 364 mål i sin tid sammen.

 

«Det har vært en stor glede å ha delt disse årene med deg, min venn Neymar. Jeg ønsker deg lykke til i denne nye fasen i livet. Ses imorgen»

Tidligere i dag bekreftet også Barcelona at Neymar har fortalt at han vil forlate klubben, og at han nå er fritatt for trening.

-Spilleren kom til trening og annonserte til sine medspillere at han forlater klubben.

Det er nå ingen tvil om at Neymars overgang er avgjort, og fotballverdenen vil få en spektakulær ny overgangsrekord. 222 millioner euro, 2076 millioner kroner, er summen Barcelona må få inn på kontoen for at overgangsklausulen skal bli utløst.

Men PSG virker ikke som de har hastverk med å gjennomføre overgangen. Det går rykter om en storslått annonsering av spilleren i Paris, og klubben ønsker nok å gjøre det hele til en stor hendelse. Tidligere i dag sendte PSGs Thomas Meunier en tweet til PSG på twitter der han spør når avtalen er ferdig. Svaret fra PSG: Vent litt til.

Les også: