Noen må inn å erstatte argentineren en dag. (foto: barcelona, twitter)

Lionel Messi har vært – og er – en av tidenes beste fotballspillere. I sine rundt 17 år for Barcelona har han vært med på det meste. Men i år blir det en ny situasjon for argentineren.

For første gang har Messi holdt en tale til supporterne som Barcelona-kaptein. Bindet ble overlevert fra Andres Iniesta da han reiste til Vissel Kobe i Japan.

Denne gangen ble det for godt. (foto: Barcelona)

På onsdag talte den nye kapteinen der han lovet hjemmepublikummet at noe kommer til å endre seg fra forrige sesong.

-Forrige sesong var virkelig bra med the double, men jeg har vondt av det som skjedde i Champions League. Vi lover at vi denne sesongen skal gjøre alt for å bringe dette vakre trofeet tilbake til Cam Nou!

Har bestemt seg for å heve det viktigste trofeet i år. (foto: barcelona, twitter)

Messi følger i fotsporene til rollemodellene Puyol, Xavi og Iniesta, og har litt av en oppgave for å kunne holde ord: Barcelona har ikke vunnet denne ligaen siden 2015. Og det som verre er: erkerivalen Real Madrid har etter tre strake seire i finalen, nå 8 Champions League-titler fler enn kalalanerne.

Glem Champions League-trofeet i år, gutter! (foto: real madrid, twitter)

Og for å fyre opp Barcelona-supporterne skikkelig, avsluttet Kaptein Messi med:

-Jeg er overbevist om at Barcelona har et bedre lag enn Madrid, men likevel har Real vunnet fire Champions League på fem år. Jeg tror løsningen for oss er å ikke feile i våre prioriteringer. Vi har mistet flere muligheter og det gjør meg sint som Barcelona-fan.

Vi gleder oss skikkelig til å se Messi lede troppene!