Hva skjedde, Frank? (foto: chelsea, twitter)

Todd Boehly og gjengen har ikke skaffet seg den velkomsten de forventet da de entret Premier League-scenen i 2022. Amerikaneren valset inn, åpnet kontoen på vidt gap og så for seg at rivalene ville bli blåst av kamparenaen. Det ble det motsatte. Nå meldes det en gjeng med spillere som ønsker seg langt bort fra kaoset.

Frank Lampard skal slippe å få skylda alene for fire tap på fire kamper, det er tydeligvis noe mer grunnleggende som ikke stemmer på Stamford Bridge om dagen.

LES: «Jeg er ikke tilgjengelig»

Ifølge Evening Standard har minst ti spillere signalisert de vil vekk fra Chelsea i sommer, flere skal allerede ha gitt agenten sin oppdraget med å finne en vei ut.

Den engelske avisa hevder spillerne står foran krav om lønnskutt på 30 prosent når Chelsea blir helt utestengt fra inntekter fra turneringene ute i Europa neste sesong. Det skal også være misnøye med utskiftinger i den medisinske stab, tropp-størrelsen på 32 spillere og Todd Boehlys opptreden i garderoben etter forrige helgs nederlag mot Brighton.

LES OGSÅ: Fredrik Midtsjø kan bli lagkamerat med Roberto Firmino

Det går uansett mot et stort salg av spillere denne sommeren, men når en tredjedel av troppen ønsker seg bort, da er det noe som virkelig ikke stemmer.

Vi er spente på hvilke spillere Chelsea sitter igjen med når sesongen sparkes i gang etter sommeren.