Julian Nagelsmann,

Det er ikke ofte managere slår igjennom så tidlig som tyske Julian Nadelsmann, han er bare 31 år gammel og bragt sin Hoffenheim lengre enn de aller fleste kan forvente.

Neste sesong blir det Champions League, det å ta med seg en klubb som normalt ikke skulle være der har inspirert Julian til å bli et år til. Det var aldri Julian sitt mål å bli fotballspiller, men helt siden han var liten ønsket han å bli verden beste fotball trener/manager og så langt ser det riktig lovende ut.

Les: Blir en av verdens best betalte

Da Zinedine Zidane sluttet som manager i Real Madrid etter tre tette Champions League seire var tyske Julian Nagelsmann en de ønsket seg. I et åpenhjertig sommerintervju med 11Freunde forteller han om tilbudet fra en av verdens største klubber.

Kan tenkes jeg sier ja senere en gang

«Real Madrid ringte meg og hvem tar vel ikke telefonen når de ringer? Det er ingen klubber som er større enn Real Madrid, men jeg er 31 år, så min sjanse kommer og jeg ville ikke flytte til et nytt land.»

«Jeg hadde muligheten til å bytte til høyeste nivå umiddelbart, og hvis jeg hadde gitt full gass, kunne jeg ha fått jobben i Real Madrid. Jeg kunne også ha gjort mer for å få sjansen i andre klubber.»

Real Madrid endte opp med den spanske landslagssjefen Juliet Lopetegui.

Nagelsmann har vært manager med enorm suksess for  Hoffenheim siden 2016. Hans neste skritt om et år blir til RB Leipzig neste sommer.