Paul Pogba (foto: juve, twitter)

Paul Pogba mottar fortsatt en beskjeden lønn av Juventus, for første gang tjener han mindre enn det undertegnede drar inn mens han venter på sin sjanse i retten etter å ha testet positivt på en dopingtest i august.

La Gazzetta dello Sport har kommet med spennende informasjon om at Adrien Rabiot og Timothy Weah er de nærmeste lagkameratene i Juventus til vinneren av VM med Frankrike i 2018.

Les: Manchester United og Chelsea har kastet seg inn i kampen om «nye Endrick»

Juventus tar imot Udinese på Allianz Stadium på mandag, og det er på en måte en meningsfull kamp for Pogba, som mislyktes i en dopingtest etter den omvendte kampen i august da han tilbrakte hele kampen på benken.

Tester fant DHEA i Pogbas kropp, som kan øke nivåene av testosteron og dermed er prestasjonsfremmende.

Paul Pogba er suspendert og har ikke trent med resten av laget siden september. I henhold til tariffavtalen mellom klubbene og spillerforeningen, har Pogbas lønn blitt senket til rundt 2000 euro per måned frem til endelig avgjørelse av hans dopingsak.

Les: Har ikke råd til å cashe ut et av få lyspunkter hos Everton

Pogba sin rettssak vil starte etter 15. februar 2024.

Gazzetta skriver at franskmannen ikke har forlatt hjemmet sitt i Torino, det samme som Cristiano Ronaldo under sitt tre år lange opphold hos Bianconeri. Pogba tilbringer tid og trener med sin kone, Maria Zulay, og har holdt kontakten med alle lagkameratene, spesielt Rabiot og Weah, selv om han ikke får være på Continassa.

I løpet av de siste månedene ble han sett på Abu Dhabi F1 GP sammen med sin eks-Juventus-lagkamerat Patrice Evra og besøkte en annen eks-Bianconeri-spiller, Miralem Pjanic, i Dubai.

Han har sjelden blitt sett på Juventus-kamper, men han var på San Siro forrige søndag for å se 1-0-tapet mot Inter sammen med sin landsmann Lilian Thuram, far til Inter-spissen Marcus.

I forrige uke møtte han også Weahs far, George( Som ikke lenger er president i Liberia) i Torino etter Juventus’ nederlag mot Inter.