Det var solskjær som fikk Shaw opp fra Mourinho-gjørma.

Solskjær tar ansvaret for den historisk svake førsteomgangen på Old Trafford mot Liverpool og sluttresultatet på 0-5. Engelsk media og norske «eksperter» har ventet på denne muligheten til å skrike om Solskjærs exit fra United – og skuffet ikke.

Luke Shaw hadde et helt annet perspektiv på kampen enn oss fra sofaen, og bruker heller tid som United-spiller på å se seg selv i speilet.

-Vi er nødt til å være mer kompakte, vi er nødt til å bli bedre, og vi vet det, begynner Luke Shaw etter kampen på søndag.

Les: Ole Gunnar Solskjær går ingen steder

Som ikke var særlig overrasket over det store tapet.

-Jeg tror også at vi kan si at dette resultatet har vært på vei. Jeg synes ikke i tidligere kamper når vi har vunnet at vi har vært på vårt beste, og det vet vi godt, fortsetter United-spilleren.

Tar et oppgjør med seg selv istedet for å klage på sjefen. (foto: united, twitter)

-Vi er nødt til å kikke oss selv i speilet, først og fremst. Gjør vi alt riktig og forbereder oss selv ordentlig før kampene? .. Jeg mener vi i perioder har vært altfor lette å spille mot. Hvis du for eksempel ser på det første målet (til Liverpool), det skal ikke være mulig å ha tre spillere fritt gjennom i løpet av de første fem minuttene, kommer det fra Shaw.

Ikke mye sunshine på Old Trafford på søndag. (foto: united, twitter)

Solskjær har hovedansvaret, men hver og én United-spiller bør følge Shaw og ta seg en titt i speilet de neste dagene. Summen av dette kan gjøre lørdagens kamp mot Tottenham til en god revansje for United-supporterne. Det blir for enkelt å bare skrike på Solskjærs oppsigelse.

Les: Newcastle har funnet den perfekte januar-signeringen hos Everton