Paul Pogba oppdaget tidlig gleden ved dabbing. (Den rosa drakten avslører at vi befinner oss i Italia)

Manchester United har klart å reise kjerringa i Premier League med fire seiere og en uavgjort på de siste fem kampene (bare serieleder Tottenham har hatt samme poengfangst).

Manager Ole Gunnar Solskjær har valgt å bruke sin franske superstjerne Paul Pogba til tross meget varierende form og at Pogba sin agent Mino Raiola sine nedsettende uttalelser.

På mandag sa Raiola til Tuttosport at Pogba sin United karriere er over og han er ulykkelig.

Manchester United sine sider skriver klubben at Paul Pogba har kommet med en lidenskapelig uttalelse på sin Instagram-konto hvor han bekrefter sitt engasjement for Manchester United.

Pogba er i ferd med å gå inn i de siste 18 månedene av United-kontrakten sin og han har tydeligvis ikke tenkt å utvide den med stor interesse fra Real Madrid og hans tidligere klubben Juventus.

På Instagram skrev Pogba: «Jeg har alltid kjempet og vil alltid kjempe for Manchester United, lagkameratene mine og fansen. Bla bla er ikke viktig. Fremtiden er langt, i dag er det som betyr noe, og jeg er 1000 prosent involvert. !

Les: Jack Grealish stiller bare ett krav

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Et innlegg delt av Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Bare minutter etter støtteerklæringen til Manchester United forsvarer Paul Pogba sin agent Mino Raiola over en rapport som hevdet at Manchester United-midtbanespilleren vurderer å brute avtalen med sin agent.

Bild sjef for fotball Christian Falk hevdet at Raiola var under press fra Pogba for å arrangere en overgang neste år, ellers vurderte franskmannen å søke representasjon andre steder.

Imidlertid hånet Raiola Bild på sine Twitter- og Instagram-innlegg, og gratulerte dem med å være ‘mestere av falske nyheter’.

Innlegget lyder: «Som alltid skuffer ikke Bild! Utrolig hvor falske nyheter sprer seg.» Pogba ble merket i Raiolas innlegg og kommenterte på Instagram: «Når du ikke vet hva du snakker om @bild.»

Paul Pogba støtter med andre ord sin klubb og agenten som prøver sitt ytterste å skade de som betaler hans betydelige lønning.

Read on F7Sport: Real Madrid regret the sale of Sergio Reguilón

Hvis noen skal tro på Paul Pogba i sin 1000% støtte til Manchester United har han bare et valg, sparke Mino Raiola. !