Depay. (foto: barcelona, twitter)

På søndag ble Lionel Messi satt inn av Pochettino mot Reimes. Fortsatt et smertefullt syn for all verdens Barcelona-supportere, men heldigvis gjorde Memphis Depay det enklere å komme over.

For den nye angrepssjefen (vi kan ikke for at han får denne merkelappet etter de første korte månedene) sørget for at Barcelona starter sesongen frempå, med syv poeng på tre La Liga-kamper.

Les: Sorry, Mbappé, det hjelper ikke med to scoringer

Madrid-klubben Getafe var på besøk på Camp Nou og hadde planer om å utnytte svakheten etter Messi-exiten. Sergio Roberto gled inn ballen til 1-0 ledelse til Barca to minutter etter avspark, men klarte ikke å sette ut Getafe-spillerne. Sandro Ramirez reduserte litt over kvarteret senere, og kampen var igjen åpen.

Så var det tid for Memphis Depay. Nederlenderen tok imot ballen halvtimen ut i kampen, fosset frem fra spiss vinkel, dro noen finter og hamret ballen inn i korthjørnet til 2-1.

Les på Engelske klubber: Solskjær leder historiens beste bortelag

Depay kunne krone seg som matchvinner, og befester posisjonen sin som spilleren som får supporterne til å tørke tårene etter Messi-exit.

Med eller uten Messi: We are Barca.

Les: Giroud har tatt over San Siro – selv Zlatan gadd å applaudere