Memphis Depay

For to somre siden valgte Memphis Depay å vente ut kontrakten med Olymique Lyonnais og komme til Camp Nou på en gratis overgang. – Stemmingen og forventningen var stor til tross for at Barcelona var midt inne i sin største økonomiske krise noen sinne.

Denne sesongen blir trolig den siste av to for den nederlandske spissen i Barcelona. Etter at Robert Lewandowski kom i sommer er klubben godt dekket i angrep og kommer ikke til å fornye kontrakten.

I tillegg har Memphis Depay hatt en ganske uinspirerende tid på Blaugrana. Til tross for innledende store forhåpninger har Depay slitt med skader og dårlig form.

LES: Manchester City er i ferd med å gjøre et varp i Argentina

Etter at Robert Lewandowski kom til klubben i sommer, har Depay falt ned på prioriteringsrekkefølgen hos manager Xavi Hernandez. Han har bare tre kamper i alle konkurranser denne sesongen. Og «selvfølgelig» pådro han seg en muskelskade i september mens han spilte for Nederland noe som helt sikkert ikke hjalp det heller.

Kontrakten hans som går ut ved slutten av sesongen. Barcelona jobber intenst med å selge Depay i januar for å tjene penger på 28-åringen.

Om Ronaldo: Veldig skuffet, men ikke overrasket

Todofichajes melder at Depay vil avvise ethvert forsøk på salg i januar og vil i stedet sitte ut sin kontraktstid før han bestemmer veien videre til sommeren.