Har lagt inn mye emosjonell energi i sesongen (foto: Liverpool)

Virgil van Dijk var Jürgen Klopps mann. Nederlenderen har gjort en fantastisk jobb i midtforsvaret hos Liverpool siden 2018, men det er liten tvil om at det er under Klopps coaching midtstopperen har tatt stegene opp som en av verdens aller beste. Mange Liverpool-supportere biter negler i spenning og frykt over hvilke av Klopps nøkkelspillere som forlater Anfield med mesteren. Nå meldes det om et møte som supporterne ikke kan like.

Vi vet ikke hvordan spanske Marca har fått nyss om at Virgil van Dijks representanter har vært i møte på torsdag, men når dette gjelder klubben til Cristano Ronaldo, har også spansk media sine tentakler ute.

LES: Dortmund-stjerna som presset på for trenerskifte sendes selv ut av klubben

For ifølge Marca var Liverpool-kapteinens representanter i møte med den saudiarabiske klubben på torsdag. Ronaldo skal ha bestilt signering av Van Dijk, den saudiarabiske klubben sikter seg inn mot en overgangsbombe.

Vi håper virkelig dette ikke har skjedd. Liverpool trenger sin kaptein Van Dijk, dessuten orker vi ikke å se nok en Liverpool-spiller melde seg ut og følge det saudiarabiske pengesporet.

F7: Hva nå Julian Ryerson?