Hjelper å bli tilgitt når du er kongen foran mål. (foto: real, twitter)

Forrige sesong var det ingen som forventet noe annet enn seier for Real når en klubb som Elcho skulle møte Zidanes verdensstjerner. På lørdag var det en helt annen stemning.

Real og Zidane har vært på hæla gjennom hele sesongen, men har sakte klort seg fast i topp tre-sjiktet i La Liga og karret seg videre i Champions League. På lørdag var Sergio Ramos endelig tilbake fra start for første gang på flere måneder. Med kapteinen tilbake, ble det en arbeidsseier og vill jubel over å ha tatt tre poeng mot Elche.

Les: Ren og skjær fotballgalskap å hente tilbake Cristiano Ronaldo

Første omgang ble en 45 minutters oppvarming, der moroa startet etter pause. Dani Calvo dro til med første scoring til Elche etter 61 minutter, før Karim Benzema våknet og headet inn utligning tolv minutter senere.

Varmer opp før Champions League-kampne. (foto: real, twitter)

Med ett poeng ville Real ha holdt seg bak Barcelona (som har én færre kamper spilt). Benzema bestemte seg for å skrive om dette manuset. Real Madrid presset Elche-spillerne tilbake i forsvar og dundret på med skudd på mål. Først da dommeren kikket på klokka to minutter på overtid, dro Benzema til med venstre fra kanten av feltet: 2-1 og vill jubel.

Benzema matcvinner, Sergio Ramos tilbake i midtforsvaret og til og med Eden Hazard tilbake med noen minutter på banen. Mer av dette, Real.

Les: Mot alle odds: Manchester United i samtaler med Raiola om overgang