Hjem FotballBundesliga Mbappe skulle egentlig ha spilt i Bundesliga
Mbappe skulle egentlig ha spilt i Bundesliga

Mbappe skulle egentlig ha spilt i Bundesliga

oktober 12, 2017

Om du er fotballinteressert, eller ikke, det har nærmest vært umulig å ikke ha fått med seg sirkuset rundt Kylian Mbappes overgang fra Monaco til PSG denne sommeren. Egentlig skulle stortalentet ha spilt for en Bundesliga-klubb.

Antageligvis hadde Mbappe uansett endt hos PSG i sommer, men pengene kunne like gjerne ha gått til RB Leipzig og ikke til Monaco.

Sportsdirektøren for Leipzig, Ralf Rangnick, forteller til Bild at Kylian Mbappe nærmest var klar for Bundesliga-klubben i 2015.

-Avtalen med Mbappe var så godt som på plass. Problemet var at vi nettopp hadde tatt farvel med treneren Alexander Zorniger etter vinterpausen i 2015, og vi visste ikke hvem som kom som erstatter. Faren til Mbappe sa at hvis det var sikkert at jeg skulle trene laget, hadde han sendt sønnen sin til Leipzig. Det løftet kunne vi ikke gi ham i februar, sier Rangnick.

Dermed ble Kylian Mbappe igjen i Monaco og fikk sitt store gjennombrudd forrige sesong. Dette fikk Europas største klubber opp av stolen, og lot RB Leipzig tilbake i skyggen.

Dette var sjansen klubben fra Leipzig garantert aldri får igjen.

(foto: psg)

Les også:

Aguero ber Manchester City glemme Messi

Les også: