( foto: psg, twitter)

Vi er nok ikke de eneste som er drittlei av historien om Kylian Mbappés exit fra Paris. Prosessen har pågått minst et halvt år, der PSG-bossen hele veien har holdt fast på at «Kylian blir». Etter at Messi dro på seg PSG-drakten endret visa seg til: «Nå trenger ikke Kylian å forlate Paris – verdens beste lag er i Paris». Likevel, ingen forlengelsessignatur fra 22-åringen.

Mbappé og Real Madrid jobbet for en overgang helt til siste slutt, men da klokken slo tolv, var Haalands største konkurrent om verdensherredømme på fotballbanen det neste tiåret fortsatt PSG-spiller.

Les: Overgangen som bør skremme resten av Premier League-klubbene

Dette betyr at PSG skriver historie med trioen Messi-Neymar-Mbappé på samme lag, i tillegg til de andre verdensstjernene.

Dette betyr ikke at det kommer til å være spesielt harmonisk mellom PSG-bossen og Mbappé. Ifølge Le Parisien tilbød PSG franskmannen en toårskontrakt med rundt 460 millioner kroner i årslønn – etter skatt (!!!). Mbappé skjøv tilbudet usignert tilbake over bordet.

Ifølge overgangsjournalisten Fabrizio Romano kom Reals siste bud på tirsdag. Da hadde den kriserammede klubben klart å samle sammen til en pott på rundt 2 milliarder kroner. PSG skal ha valgt å ignorere det.

Les på Engelske klubber: Leeds henter Solskjærs første signering

PSG mener tydeligvis at de fortsatt skal lykkes med å overtale Mbappé. Klarer de ikke det før neste sommer, spaserer 22-åringen ut av Paris som free agent.

Les på Tysk fotball: Da har Marcel Sabitzer også byttet side

Vi blir visst ikke ferdig med denne historien likevel. En spiller som nekter å spille for en halv milliard i året og medspillere andre bare kan drømme om, og en klubb som nekter å selge for to milliarder… Nå skal partene samarbeide.

Let´s play some football!

Les: Griezmann sendt på dør – nok en nederlender hentet til Camp Nou