Mauricio Pochettino

Tottenham kan runde av en vidunderlig sesong med Champions League-triumf 1. juni. – At de med små midler har nådd den «helengelske» finalen har imponert veldig mange. – Manager Mauricio Pochettino har ikke tidligere fått kjøpe noe særlig på overgangsmarkedet, men denne sommeren ser det bedre ut. 

Tottenham har «bevilget» penger så denne sommeren blir de aktive og gir Mauricio Pochettino muligheter til å forsterke stallen med noen signeringer. Og en av dem som kobles til Tottenham nå er Real Madrids Dani Ceballos.

Som vårt bursdagsbarn i Sporten, T Richardson har påpekt ved flere anledninger, uten spillerkjøp nå ville Mauricio Pochettino vært ute av portene på Tottenham Hotspur Stadium før vi hadde rukket å blåse ut lysene på kaka.

Les: Tottenham straffer illojale supportere steinhardt

Ifølge den spanske avisen AS er Pochettino fan av spanjolen som har slitt med spilletid i Real denne sesongen. Den tidligere Southampton-manageren ser også på Ceballos som en potensiell erstatter for Christian Eriksen som kobles motsatt vei.

 

Dansken har fortsatt til gode å signere ny kontrakt med Spurs. Hans nåværende avtale går ut sommeren 2020.

Ifølge den spanske storavisen Marca skal Real Madrid Zinedine Zidane ha gitt beskjed til Ceballos at han ikke vil benytte seg av ham neste sesong.

Franskmannen skal også ha gitt samme beskjed til Gareth Bale og Marcos Llorente.
Ceballos ble signert fra Real Betis i 2017.