Har til og med tatt på seg oppdragerrollen hos Dortmund. (foto: dortmund, twitter)

Mens Erling Haaland fortsatt har full fokus på ballen og motstandernes mål, holder agent Mino Raiola på med spillet sitt. Denne uken fikk Dortmund-supporterne føle på hva det vil si å ha en spiller på klientlista til den italienske agenten.

«Det er bare ti klubber som kan hente Haaland», kom det fra Raiola, som ikke la skjul på at det foregår en kamp mellom gigantene om signaturen til 20-åringen. Dortmund-direktør Michael Zorc ble ikke spesielt happy at agenten skaper uro i siste fase av sesongen – når Haalands utkjøpsklausul gjøres aktiv først i 2022.

Les: Agenten: Ti klubber har mulighet til å overtale Erling Haaland

Da reaksjonene begynte å komme i Tyskland, måtte Zorc ut og roe ned stemningen med at «her er alt selvfølgelig harmonisk».

-Det bryr meg slettes ikke (om Raiolas uttalelser). Jeg trodde ikke engang at det ville skape overskrifter. Det var en ganske enkelt normal erklæring. Det er slett ingen uenighet mellom oss, sier sportsdirektøren ifølge Kicker.

Les på F7: Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

-For å være ærlig, jeg kan ikke engang nevne ti klubber. Det er klart for alle at Erling Haaland ikke kan eller vil skifte til enhver klubb når han er ferdig hos Borussia Dortmund.

Når han er ferdig hos Dortmund.

Nok snakka fra Zorc.

Les: Skjelettene ramler ut av Barcelona-skapet