I dag reiser New Work Rangers og møter Washington Capitals, men det blir uten sin meget populære nordmann Mats Zuccarello.   NHL klubben som han har vært i i nesten 10 år har bestemt at de vil endre laget og slippe til yngre krefter, da ble deres «beste» sitt krav om langsiktig kontrakt ikke mulig å møte.

Kontraktsforhandlingene med New York Rangers brøt sammen sist uke. 

Det er en meget populær spiller som nå må byttes bort til Dallas Stars bekrefter overgangen i en pressemelding natt til søndag norsk tid.

Mer sand og ørken enn vinter og is

Det må være rart å bedrive vinteridrett et sted for de ikke vet hva hverken snø eller is er. I dag er det kjølig i Dallas, 13 varmegrader og sol.

Les: Daily Telegraph: Steve Holland seiler opp som en aktuell kandidat

Dallas-manager Jim Nill sier Zuccarello er en av de beste angrepsspillerne i ligaen, og sier han kommer til forbedre laget deres på mange måter.

I bytte for Zuccarello får New York Rangers to valg i NHL-draftene i 2019 og 2020. Sesongen strartet trådt for nordmannen, men så har han levert noe av det beste han har spilt og sørget for 37 poeng på 46 kamper denne sesongen.

Fan Denise Answini forteller VG «Dette er sterkt for meg. Jeg klarer ikke å holde tårene tilbake. Uansett hvor han går, så vil han være i våre hjerter» – Zuccarello som tjener 4,5 millioner dollar i året skal ha krevd en avtale på fem år, noe som i Hockey oppleves som veldig lenge for en som er 31 år.

Vi tviler på han rekker dagens kamp for Dallas, men Zuccarello er trolig på skøytene for sin nye klubb på tirsdag i møte mot Las Vegas.

Les på Popidol: Er dette nye Batman?

Zuccarello har spilt 569 grunnserie- og sluttspillkamper for Rangers etter debuten i NHL i 2010. Han har 124 mål og 259 assists.