Mathias Normann (foto: Norwich, Twitter)

Vi syntes fortsatt litt synd på Frank Lampard som måtte avbryte en lovende start på managerkarrieren hos Derby, for å kaste seg selv til løvene på Stamford Bridge. For tidlig, som det viste det seg som. Chelsea vant Champions League, men mannen som gjorde grunnarbeidet sesongen før, gjennom preaseson og første halvdel av sesongen, blir husket som en flopp. Nå er salen festet på en ny Premier League-hest.

Denne gangen er utgangspunktet for Frank Lampard bedre. Norwich har ingenting mer å tape, Lampard har ingenting å tape på å bli med en runde ned i Championship – hvis han ikke klarer å utrette et minimirakel hos Norwich.

Les: «Forhandler med folka til Kieran Trippier»

Chelsea-ikonet har vært linket til Norwich etter at Daniel Farke ble sendt på porten etter sesongens første seier i ligaen, nå hevder The Guardian at Lampard og Norwich er i dype samtaler.

Kjetil Knutsen har blitt trukket frem som kandidat, nysparkede Dean Smith og Swansea-manager Russel Martin også. For oss er dette solide trenere som kan gjøre jobben med Normann og gjengen, men Lampard stiller i særklasse.

Terrieren. (foto: chelsea, twitter)

Der Norwich nå befinner seg nederst med fem poeng (men fortsatt bare fem poeng til plassen over nedrykkssreken), kan Lampards enorme spillererfaring fra fotballsirkuset gi spillerne den nødvendige roen og troen på seg selv og laget.

Frank Lampard har spilt seg gjennom det mørkeste mørke i løpet av karrieren, og vil fungere som fyrlykta når synet av bunnplasseringen på Premier virker hemmende.

Les på Popidol: Hun blir neste Bond?

Dette er et arbeidsforhold som for oss er det perfekte for Norwich og Mathias Normann i den situasjonen klubben befinner seg i. For oss virker dette også som den perfekte jobben for en såret, men kampvillig Lamard til å finne tilbake til det riktige sporet i karriereløypa.

Normann og Norwich har så mye mer å by på. Kjør på med Lampard!

Les: Wenger lurer fælt på hvorfor han sa nei til Manchester United