Nekter å slippe en ving til som senere hentes av Solskjær og gjengen.

Begge Manchester-klubbene er ute etter en sentral back i sommer og de har begge funnet den samme; Inter Milan spiller Milan Skriniar.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ser på han som en perfekt partner for Harry Maquire. Tuttosport melder at de matcher et bud fra Manchester City på 65 millioner euro.

Les: Chris Wilder har blitt en fantastisk god manager

Manchester City manager Pep Guardiola har vært på ballen en stund og forsøkte å hente den Slovenske landslagsspilleren allerede i vinter, på det tidspunktet lå prosjektet til Ole Gunnar Solskjær med brukket rygg. – Nå er det motsatt, Manchester City får trolig ikke spille Champions League på et par år og Manchester United har fått ting til å fungere.

25-år gamle Skriniar vil passe bra i begge Manchester langene, han har slitt med å tilpasse seg et tremannsforsvar under Antonio Conte på Inter Milan. Sportsdirektør Nerazzurri vil «evaluere alle tilbud for å forstå hva som er best å gjøre».

Både United og City spiller med fire bak noe, noe som passer Skriniars kvaliteter mye bedre. – Pep og Ole er ikke alene i sin jakt på Skriniar, Real Madrid og Bayern München har også meldt sin interesse, uten at de har konkretisert noe bud enda.

Ole Gunnar Solskjær har et alternativ som helt klart er innafor, Napoli-forsvarer Kalidou Koulibaly er også på blokka. Interessen til Manchester City er opplagt, de har ikke helt klart å erstatte Vincent Kompany som var enormt viktig for klubben i en årrekke. – Belgieren forlot kubben i fjor sommer (er hovedtrener og spiller for Anderlecht) . En skade på Aymeric Laporte strakk Guardiolas ressurser ytterligere.

Fremtiden til John Stones og Nicolas Otamendi også usikker noe som gjør behovet til Manchester City enda større.