Joshua King

Det var mange som sperret opp øyene da de oppdaget hvem som var med på treningen til Stabæk. – Det betyr ikke, som noen trodde at landslagsspissen er på vei tilbake til norsk fotball med det første, men at han holder formen ved like mens han venter på at en overgang skal komme i orden. – Mest sannsynlig nå er Serie A og AC Milan som planlegger et formelt bud denne uken.

Bournemouth rykket ned til Championship etter en sesong som gikk fra ille til verre etter oppstarten. Daily Mail skriver at AC Milan er den siste klubben i rekken av flere som viser interesse for Joshua King.

Les: Lionel Messi kommer med et stort krav det er lett for Manchester City å møte

(De norske landslagsspillerne Joshua King og Haitaam Aleesami trener med Stabæk for å være i form til de kommende landskampene mot Østerrike og Nord-Irland.)

Avisen skriver at nærmere 10 Premier League-klubber følger Kings situasjon, men også klubber i andre ligaer er interessert i nordmannen – deriblant nevnte Milan.

Også Lazio og Roma vurderer King som kun har ett år igjen av sin kontrakt med Bournemouth. – Det kommer trolig en rekke salg de nærmeste dagene for Bournemouth, det er rett og slett ikke økonomi til å holde på så mange godt betalte stjerner utenfor Premier League. Prisen de har satt på King skal være 25 millioner pund.

Les på F7: Dette er årsaken til at orkanene er mer intense nå