Mason Greenwood

Mason Greenwood har blitt sett på trening sammen med en tidligere lagkamerat fra Manchester United samtidig som han nærmer seg en permanent exit fra Old Trafford. En intern granskning før siste sesong konkluderte med at det ville være best for ham å fortsette karrieren andre steder, sørget for at Greenwood havnet på lån hos Getafe i La Liga.

Han scoret 10 mål på 36 kamper og har langt på vei fått sin karriere tilbake på sporet. – Det gjør at Manchester United faktisk kan få han solgt. – Avtale med Getafe er at de skal få 20% av salgssummen som måtte komme for deres arbeid med å skrape rust av den engelske høyrevingen.

Les: Bodø/Glimt som tidligere i dag knuste Brann henter hjem norsk utenlandsproff

Manchester United skal kreve 40 millioner pund, men har bare mottatt et bud på rundt 25 millioner pund så langt.

Greenwood er tilbake i Storbritannia mens han venter på utviklingen i situasjonen og ble sett sammen med faren.

Iført en Jamaica-fotballskjorte og holdt en oransje fotballsko, ble han også knipset med å delta på en liten treningsøkt sammen med Shola Shoretire.

20-åringen er Uniteds yngste spiller noensinne i europeisk konkurranse, og erstattet Greenwood på 17 år og 23 dager mot Real Sociedad i 2021.

Les på Engelske klubber: Agent sier Manchester United manager Erik ten Hag trakk pluggen for VM-vinner og gikk for Onana

Hans kontrakt har løpt ut på dato. Den tidligere utlånte Bolton Wanderers er likevel plassert på klubbens beholdte liste forrige måned, og United sa at «diskusjonene forblir åpne» med ham om en potensiell ny avtale.

Men mens Greenwood er i Manchester, forventes det ikke at 22-åringen kommer tilbake til trening hos arbeidsgiverne sine. Førstelaget returnerer til kamp 8. juli, mange melder seg på for sesongen senere på grunn av å få fri etter både EM 2024 og Copa America.

Selv om Greenwood vanligvis forventes å være til stede på Carrington for kondisjonstester, sier The Athletic at han sannsynligvis vil få mer fri ettersom Manchester United fortsetter å jobbe for salg.

Lazio og Marseille ser ut til å være de to klubbene som er nærmest Greenwoods signatur.

Les: Real Madrid vil ydmyke Barcelona og knuse drømmen til de himmelblå med rekord milliardkjøp