West Ham lånte ut Martin Samuelsen før sist sesong til Haugesund, for noen dager siden ble det klart han ikke fortsetter i Norge, men vender snuten «hjemover» til England.

Det gikk bra i Haugesund, totalt ble det 39 kamper og 14 mål for Haugesund. – Hull Daily Mail skriver at den norske angrepsspilleren er nær på en overgang til Hull City. Klubben som for øyeblikket ligger på 11.plass i Championship har som mål å vende tilbake til Premier League, trolig ikke denne sesongen, men neste.

Les: Cruyff junior får endelig sjansen

Samuelsen vil bli lagkamerat med Markus Henriksen som sitter på tørkeloftet og ønsker seg bort, det samme gjør klubben, så sjansen er liten for at de to kommer til å spille sammen.

Samuelsens kontrakt med West Ham går ut 30. juni i år og det er få som tror den vil forlenges, det er siste sjanse for klubben å få inn noe, det blir trolig en veldig billig overgang.


Haugesunds sportslige leder, Eirik Opedal, fortalte til Haugesunds hjemmeside at de ville ha unggutten med videre – men slik gikk det ikke.

– Vi skulle gjerne beholdt Martin hos oss, men vi visste det ville bli veldig krevende i konkurranse med øvrige interessenter. Vi har satt stor pris på å ha Martin her i FKH, men nå fortsetter karrieren hans et annet sted. Vi ønsker Martin alt godt i fortsettelsen, uttalte han.