Litt kasteball, blir det.

Det begynner å bli en god stund siden vi fikk den store nyheten om at Martin Samuelsen ble West Ham spiller. Siden midtbanespilleren fra Haugesund forlot ungdomssatsingen til Manchester City i 2015 har det vært flere utlån og foreløpig funnet for lett for Premier League.

Nå sist til Burton som befinner seg på 3dje høyeste nivå i England. Men det trengs toppfotball så når en ny låneavtale skulle skrives falt valget på den nederlandske æresdivisjonen og klubben Venlo.

Les: Mente det var for tidlig å si ja til Real Madrid

Klubben som ikke hadde en varierende sesong sist og endte på en 15. plass i serien har vært på utkikk etter forsterking på midtbanen, nå de har behov for Martin og Martin har behov for tøff kamptrening.

«Venlo er en perfekt klubb for min utvikling. Ligaen her er et skritt i riktig retning for alle unge spillere. Gjør du det bra i Nederland, vil det være bra for ryktet ditt som fotballspiller», sier Samuelsen.

Aiden 2015 har han vært lånt ut til Peterborough (to perioder), Blackburn og Burton. Nå er han klar for sin femte utlånsperiode.

Midtbanespilleren står med tre A-landskamper for Norge. Samuelsens ene landslagsmål kom i 4-1-seieren mot San Marino i oktober 2016. Det er hans hittil siste kamp med flagget på brystet.

Venlo serieåpner borte mot Willem II 11. august.