Suksess også i lyserosa. (foto: arsenal, twitter)

Grinebiteren Gary Neville levnet ikke Arsenal store sjanser før sesongstart. Manglende rutine i alle ledd og hos manageren var den største svakheten. Det var før Arteta ga kapteinsbindet til 23-åringen Martin Ødegaard. Tre kamper inn i sesongen har vi veldig lyst å dytte en mikrofon foran nesa til Neville og få hans kommentar.

0-2 seier mot Crystal Palace og Arsenal-ekspert Patrick Vieira, 4-2 seier mot Leicester. På lørdag gikk turen til Bournemouth, en kamp vi fra sofaen i Norge knapt kunne fått bedre. Kaptein Martin Ødegaard har vist han kan score, forrige sesong ble det 7 scoringer på 36 Premier League-kamper. Mot Bournemouth dro 23-åringen til med to i løpet av de første 11 minuttene av kampen!

LES: Ajax-spiller klar for overgang til Premier League

Når førstereis-spiller William Saliba i tillegg plasserte inn en nydelig scoring med venstre etter 54 minutter, da var kampen punktert for Bournemouth.

To scoringer av kapteinen på 23 år, én av en 21-åring midtstopper og tre poeng til Arsenal og 40-åringen Arteta. Vi tar et lite tilbakeblikk på hva Neville sa om Londonklubben før første Premier League-kamp:

-Jeg er bekymret for erfaringen (hos spillerne) og en ung manager. For å være ærlig, det er ikke ubegrunnet. Bevisene står der foran oss. Forrige sesong skulle Arsenal ha avsluttet på topp fire, men erfaringen til Conte og Spurs-spillerne, i kampen på Tottenham Stadion var det alarmerende hvor naive Arsenal var og hvor kort de kom (0-3 tap)… Erfaringen er der fortsatt ikke, verken på banen eller utenfor, fortalte Neville til Overlap YouTube Channel.

LES: Barcelona dekker 100 prosent av lønna – til spiller som sendes til Serie A!

Tre kamper, ni poeng, 9 scoringer, fattige 2 baklengs. Hva sier nå, Mr. Neville?