(foto: Arsenal, x)

– «Fantastisk innsats!». Martin Ødegaard tok seg av oppsummeringen etter en fotballeksjon av de sjeldne på bortebane. West Ham er fortsatt med i kampen om en billett til spill ute i Europa neste sesong, men på søndag var det bare ett lag på Olympiastadion i London.

Etter den ekstremt sterke 3-1 seieren mot Liverpool forrige helg, svevde Arsenal-spillerne inn i søndagens kamp mot West Ham. 0-6 med med fem ulike målscorere!

LES: Mourinho tripper utålmodig etter å ta over trenerjobben hos gigantklubb

-Vi dominerte fra start til slut og kontrollerte alt. Vi var skarpe foran mål og jeg er virkelig stolt av laget, sa Ødegaard rett etter kampen.

Som ikke lar seg distrahere av Manchester City og Liverpool, som fortsatt er på offensiven i kampen om Premier League-tittelen.

-Vi fokuserer på oss selv, og vi tenker ikke så mye på de andre lagene. Vi fortsetter å jobbe hardt, kommer det fra Arsenal-kapteinen.

Som denne gangen lot kameraet ligge ved feiringen. West Ham-supporterne fikk en kanonscoring mot seg av deres tidligere kaptein, Declan Rice, så ydmykelsen var allerede komplett.

F7: Guardiola må ta sin del av skylden for at Kalvin Phillips så til de grader underleverte i City-drakta