Marti Cifuentes (kos)

Her har du en spansk manager, som har kommet til Norge og i løpet av et par år har lært alt som er å lære om fotball, for så gå ut i den store verden og skape et navn for seg selv.

Den tidligere hovedtreneren for Sandefjord Marti Cifuentes får skryt for jobben han gjør i Queens Park Rangers. – Han har klart å stanse det frie fallet som klubben var i og klar å hindre nedrykk fra Championhip. – Nå har han havnet på en liste over mulige arvtagere til Vincent Kompany som absurd nok er på vei til en av verdens største klubber etter å ha dumpet ned fra Premier League.

Sander Berge som er klubbens største stjerne (og dyreste) har kontakt til sommeren 2027, men det er usikkert om den norske defensive midtbanespilleren blir med ned, eller om han selges.

Les: Arsenal nedtur etter Newcastle satte en SINNSYK prislapp på Alexander Isak

Burnley som snart selger sin manager Vincent Kompany til Bayern München for et sted mellom 10 millioner euro og 20 millioner pund. (klubbene forhandler, men er ikke enige om valuta engang)

Daily Mail skriver at assistenttrener Craig Bellamy ikke blir med ham til Bayern, mens andre medier melder det motsatt, blant annet Sky Sports melder at det faktisk kan skje til tross for historie med Harry Kane som er Bayern München sin største stjerne.

Gjengen på Turf Moor er allerede jakt etter en erstatter.

Burnley Express som har flere spioner i buskene utenfor stadion har satt opp en liste med tolv mulige kandidater, noen for «store» for en klubb i Championship, mens andre mer realistiske som tidligere Sandefjor og Hammarby-trener Marti Cifuentes. – De skriver: «Spanjolen har forvandlet QPR siden han ankom Loftus Road i oktober 2023. Kjent for å spille en flytende fotball og få spillerne sine til å spille på en godt drillet måte»

På listen finner du managere som: Michael Carrick (Middlesbrough), Steve Cooper (ingen klubb), Kjetil Knutsen (Bodø/Glimt), David Moyes (ingen klubb) og Graham Potter (ingen klubb).

Burnley ble andre jumbo i Premier League i år og skal spille i Championship neste sesong.