Markus Henriksen med kapteinsbindet i Hull

Hull City er inne i en dårlig sesong i Championship, etter 11 kamper har de bare 13 poeng på en 16 plass, likevel velger de ikke å bruke alle sine beste spillere. Markus Henriksen fikk nesten ikke noe spilletid i starten av sesongen og manager Grant McCann hadde allerede hentet inn en erstatter på Henriksen sin plass (midtbanespiller, indreløper).

Vil ikke bli «bundet til masten»

Istedenfor å selge den tidligere Rosenborg spilleren valgte Hull det som er den verst tenkelige situasjonen, la han bli, og faktisk tilby en forlengelse, men ikke la han få spille. Selvsagt vil ikke Markus Henriksen signere en forlengelse for en klubb som ikke lar han spille. – Nå peker uærlig manageren på det at han ikke vil forlenge som årsak til manglende spilletid.

Les: Aurelio De Laurentiis «Du lever et overbetalt drittliv»

Markus Henriksen holdet mer enn nivået som trengs i Championship, spilte  landskampene mot Spania og Romania.

På spørsmål fra Hull Daily Mail om prestasjonene på landslaget betyr noe for McCanns laguttak er svaret “nei, egentlig ikke”.

«Markus ble tilbudt en ny kontrakt for noen uker siden (takket nei) og sånn er situasjonen. Vi har god nok konkurranse på midtbanen og gode spillere i den posisjonen», sier Grant McCann.

Hull City møter QPR senere i dag. Vi i Sporten tror at det ikke er mange tapene igjen før Grant McCann må ut å finne seg en ny jobb, og det kan være gode nyheter for den tidligere norske Hull kapteinen, det kan ihvertfall i bli verre.

Les på Popidol: Sir Elton John: «Watford kan ha reddet livet mitt»