(c) Bilde: Rosenborg: Marius Lundemo

Midtbanespiller Marius Lundemo med fortid i Lillestrøm har kontrakt på Lerkendal frem til 1.juli. – I dag fikk vi høre fra helsemyndighetene at Eliteserien tidligst kan starte igjen 15 juni, lite sannsynlig det blir flere kamper for Rosenborg.

Til Eurosport forteller Lundemo at det trolig er slutt: «Det ser ut som det blir noe annet enn RBK, ja. Det må jeg ærlig innrømme»

Les: Verdens mektigste har kåret Liverpool til Premier League-vinner!

«Akkurat nå er ting veldig uklart. Tiden kan være inne for å prøve noe nytt. Ingenting er bestemt enda, men det ser sånn ut»

Eurosports revolverjournalist spør om det har vært interesse fra andre klubber?.

«Ja, det har det. Det ble naturligvis litt mer stille etter at koronakrisen slo inn, men jeg føler ting er under kontroll».

Rosenborgs hovedtrener Eirik Horneland fikk god nytteav mannskap. Etter å ha startet sin første kamp i den 7. serierunden spilte han fast som midtbaneanker og leverte flere gode prestasjoner utover sommeren og høsten.


Likevel ser det altså ut som at den tidligere LSK-spilleren sine dager i Trondheim er talte. 25-åringen innrømmer også at hjemkomsten til Per Ciljan Skjelbred, som de siste årene har okkupert den samme rollen som Lundemo hadde i RBK i fjor, ikke akkurat har styrket troen på et forlenget opphold.

– Nei, det er jo klart. En hjemvendt trønder som har spilt på et såpass høyt nivå kan gjøre det vanskelig for min del. Så det kan være en fin timing i forhold til det å komme seg videre sånn sett, sier Lundemo.