Bodø/Glimt

Den tidligere tyske storklubben Schalke 04 holder på å finne ut av hvordan de skal gjenskape klubben nede i 2.Bundesliga. Overgangen for Marius Lode, som har signert en kontrakt frem til 2024 blir enorm! – Han forlater Bodø/Glimt som har alt på stell og etter to strake seriegull er klare favoritter også i år.

Schalke som har ansatt greske Dimitrios Grammozis til å gjennomføre gjenreisningen trener å rekruttere mer i vinter etter å ha gjennomført «ekstrem oppussing» i sommer. – Pr nå ligger de på fjerdeplass i 2.Bundesliga seks poeng etter serieleder St. Pauli. piratklubben vi alle heier på. De har fem poeng opp til andreplass som gir direkte opprykk.

Les: Italiensk media: Simone Izaghi har på rekordtid skrevet seg inn på kandidatlista hos Manchester United

Marius Lode sin kontakt med Bodø/Glimt gikk ut på dato for noen dager siden, midtstopperen kom til klubben fra Bryne i 2017 og har fått være med på hele oppturen. – Jærbuen blir med det den andre nordmannen som signerer for Schalke 04 i dette overgangsvinduet etter at Andreas Vindheim ble klar tidligere denne uken.

Lode har vært en av Glimts mest sentrale spillere i ferden mot de to seriegullene de har tatt på rad. 28-åringen vil bli savnet på Aspmyra.

Les: Jarred Bowen hoppet over ungdomslandslagene – har nå spilt seg moden for England