Super-Mario (foto: demirspor, twitter)

Det blir aldri kjedelig rundt Mario Balotelli. Spilleren den italienske landslagstreneren fortsatt ikke har gitt opp skal returnere til det potensialet han viste for rundt ti år siden. De siste årene har det vært mye styr rundt spilleren. Dette er ikke noe nytt, men når han ikke lykkes foran motstandernes mål, blir det ingen Super-Mario. Så kom forrige sesong da han hamret inn 18 scoringer på 31 kamper.

Okay, det dreier seg ikke om en av de største ligaene, men 18 scoringer for Adana Demirspor i tyrkiske Süper Lig teller likevel. Nå går oppholdet hos Tyrkias 9. beste klubb mot en slutt, der 31-åringen ifølge SportItalia er på vei til sveitsiske Sion.

LES: Jose Mourinho utnytter vakuum

Så langt følger Balotelli sporet han har vært på etter at han forsvant fra Ligue 1 i 2019 etter runder i Serie A og Premier League. Etter dette har det vært Serie B og tyrkisk fotball.

Men det er en annen dør som har åpnet seg.

SportItalia hevder fersk Valencia-manager, Gennaro Gattuso, har funnet frem nummeret til Balotelli. Valencia-mangeren vet godt hva som bor i 31-åringen, et potensiale han tenker å utnytte i La Liga.

LES: West Ham kliner til og byr over verdens rikeste klubb

Vi avslutter med Mancinis beskrivelse av spilleren han ble kjent med i Manchester City-tiden:

-Jeg jobbet med Balotelli da han var ung og gjorde det veldig bra. Han var og er fortsatt en fremragende teknisk spiller. La oss ikke glemme at han er 31 år, så han burde være på sitt beste, begynner Mancini ifølge Football Italia.

Han burde være på sitt beste.

LES: Sky Sports: Fabregas styrer mot toårskontrakt og trenerrolle

Vi kan ikke si noe annet enn at det er et skikkelig kult scenario med Valencia. Dette trenger ikke å være over, Balotelli.