Blir visst værende hos deg, Marcus. (foto: pogba, twitter)

Spanske Marca pleier å ha gode følere ute når det gjelder La Liga-klubbenes planer på overgangsmarkedet. Nå har Real Madrid tatt frem tip ex´en (noen som fortsatt husker dette hjelpemidlet?) og fjernet Zidanes favoritt fra ønskelista.

Det har aldri vært noen hemmelighet at Zinedine Zidane har jobbet for å hente sin franske verdensmester fra Old Trafford. Pogba og agent Mino Raiola har heller ikke holdt tyst om at en overgang til San Bernabeu står som drømmescenariet.

Les: Andreas Pereira «frir» til Real Madrid

Men det begynner å bli noen måneder siden Paul Pogba var i aksjon.

Lengre skadeavbrekk, viruskaos, økonomisk kollaps hos majoriteten av klubbene og en agent som nekter å innse at premissene har endret seg for klient Pogba. Summen av dette ser nå ut til å ha fått Real Madrids interesse til å nå frysepunktet.

Marca hevder at Uniteds forventninger til Pogbas prislapp og spillerens egne forventninger til lønnsbetingelser har fått Real Madrid til å droppe Pogba i fremtidsplanene sine.

Les på Popidol: Latterlige Elon Musk forsøker å forklare navnet på sønnen: X Æ A-12

Hva med Juventus? Når Real tvinges til å trekke seg tilbake, må vi forvente at Torino-klubben heller ikke kan bære en Pogba-overgang.

Ser ut som Pogba og United må innfinne seg med å gjøre det beste ut av de siste årene av ekteskapet.

Les: Solskjær åpner opp for å avslutte Premier League med svekket lag