Tilfører Arsenal en ekstra edge. (foto: arsenal, twitter)

Rolig, det er ikke Zinedine Zidane det gjelder denne gangen. Franskmannen har fortsatt grep på utviklingen hos Real Madrid og er utenfor faresonen – igjen. Denne gangen er det manageren som uttalte en uke etter at Ødegaard kom til London at 22-åringen har potensialet til å bli en av verdens beste.

Etter dette har Ødegaard levert enkeltstående prestasjoner på midtbanen hos Arsenal som har fått supporterne til å rope etter Ja til permanent overgang!

Les: Og der tok Ancelotti igjen Jürgen Klopp

I motsetning til Zidane, har Arteta troen på Ødegaard som en kreativ kraft som kan avgjøre. Arteta har i tillegg etter en nesten historisk treig førstedel av sesong, ledet London-klubben opp til 7 poeng unna 5. plassen i Premier League. Høres ut som perfekte arbeidsforhold for Ødegaard også neste sesong.

Ifølge Marca er sannsynligheten stor for at Mikel Arteta kan få telefonen fra Barcelona. Den spanske avisen hevder favoritten til å vinne presidentvalget hos Barcelona, Joan Laporta, har Arteta som favoritt til managerjobben. Pep Guardiola har selv anbefalt Arsenal-manageren til jobben hvis Koeman skulle byttes ut.

Vi håper Arteta velger å fortsette med det som begynner å ta form hos Arsenal, men vet at det ikke er mange i verdens som kan takke nei når Barcelona vifter med drømmejobben.

Skjer dette, blir det igjen uro hos Arsenal, med ny manager som ikke nødvendigvis har Martin Ødegaard som en av favorittene. Da er 22-åringen like langt.

Les: Ferdinand: United må sette himmel og jord i bevegelse