Erik ten Hag har alternativene klare dersom Antony overgangen går i vasken (foto: united, twitter)

Noen United-supportere har nå mest lyst til å plassere supporterdrakta innerst i skapet, men det er ikke tiden for å grave seg helt ned. Selv om noen engelske medier fleiper med at en av verdens største klubber etter to kamper står som nedrykkskandidat, kan mye fortsatt falle på plass hos Erik ten Hag – og på overgangsmarkedet før september. Ifølge Marca har United-direktørene tatt turen til Madrid.

Erik ten Hag har den perfekte muligheten til å snu den miserable starten på mandag, 22. august. Da tar en tilsvarende presset erkerivalen etter to uavgjort, Liverpool, turen til Old Trafford. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 3,50 til denne kampen. Vinner Man Utd dette oppgjøret etter at de forrige sesong ble kjørt over av Liverpool, er ten Hag tilbake på sporet.

Tilbake til United-direktørenes tur til Madrid. Som vanlig når Manchester United vingler på overgangsmarkedet, svirrer ryktene. Det er ikke uvanlig at en haug av noen de mest profilerte spillerne linkes til Man Utd, det er heller ikke noe nytt at det jobbes med flere alternativer parallelt. Vi har sett hvor seigt det har vært for Erik ten Hag å få på plass spillere som Antony og Frenkie de Jong, ifølge Marca jobber Premier League-giganten også med en forsterkning på den defensive midtbanen. Noe sier oss at ten Hag fikk bekreftet behovet etter ublide møter med Palace -og Brentford angrepet.

LeoVegas: Sjekk ut ukas kamper med boosted odds

Spilleren det gjelder er en av favorittene til Carlo Ancelotti, Casemiro. Ifølge Marca befinner United-direktørene seg nå i Madrid, men det har ikke kommet noe fremstøt fra Premier League-klubben. Vi skulle tro det blir umulig for United å overtale Real Madrid til å slippe brasilianeren selv om han kunne tenke seg nye utfordringer, men ifølge Marca er det en holdning hos Real som åpner opp for at «alt kan skje frem til Deadline Day».

Det spanske mediet hevder det som styrker et fremstøt fra United, er at Ancelotti er så godt dekket på midtbanen at han har råd til å sende fra seg en spiller. Luka Modric, Toni Kroos, Fede Valverde, Eduardo Camavinga, Dani Ceballo og nykommer Aurelien Tchouameni sørger for at Ancelotti slipper å tvile på kvaliteten på midtbanen – også uten Casemiro. LeoVegas: 4,25 i boosted odds på ukas Real Madrid-kamp.

Casemiro har totalt 136 kamper i Real-drakta, forrige sesong med titler i La Liga og Champions League var brasilianeren på banen i 48 kamper. Selv om United i utgangspunktet har prioritert en midtstopper til det defensive, hevder Marca det er en mulighet for at Casemiro vil forlate «trygge» Real og bli del av prosjektet til Erik ten Hag.

OPPDATERT: Fredag kveld kom bekreftelsen på at Casemiro flytter til Old Trafford.