Fikk også pes av Neville, men ikke for sluttresultatet forrige sesong. (foto: united, twitter)

For ett år siden gikk ryktene om at Real Madrid og PSG var i delt pole posistion for å sikre seg et av Frankrikes største fotballtalenter. Da var prislappen, på den da 17-årige Eduardo Camavinga, på solide 70 millioner euro.

Ifølge spanske Marca har situasjonen endret seg på tre områder. For Real Madrid og PSG skal Camavinga ikke lenger være et prioritert toppmål i sommer, mens Manchester United nå gasser på for å sikre seg den sentrale midtbanespilleren.

Les: VM brakte Robin Olsen til Roma, EM suksess leder han videre til spansk seriemester

Real og PSG ut, United inn.

Den siste endringen, skal ifølge Marca, være at på tross av teåringens solide bidrag til Rennes solide 6. plass i Ligue 1 og status som en av de beste midtbanespillerne i ligaen, har markedsverdien sunket med 50 prosent (godt hjulpet av bare ett år igjen av kontrakten med Rennes).

Les på Engelske klubber: Sender Trincao til det beste springbrettet i Premier League

Et sunnhetstegn, vil de fleste si. For Manchester United er dette en golden oportunity. Ifølge overgangsekspert Fabrizio Romano er United dypt inne i forhandlinger med Rennes, noe som tyder på at Ole Gunnar Solskjær får en ny franskmann som skal prege midtbanen til United de neste fem, ti årene.

Les: Le Sport10: Arsenal har fyrt av et bud på midtbanespiller