Nice try., (foto: united, twitter)

Tidligere i sommer var spissposisjonen og keeperposisjonen Erik ten Hags største utfordring. Nå har brikkene stort sett falt på plass her, forrige uke kom en ny utfordring seilende. Mot Nottingham Forest dekket Diogo Dalot venstrebacken, med både Luke Shaw og Malacia ute med skade, er dette alt annet enn tilfredsstillende situasjon for en manager med tittelambisjoner. Løsningen kan ligge i Barcelona.

Manchester United har vært i kontakt med Chelsea om leie av Marc Cucurrella, ifølge Marca har Ten Hag og gjengen også henvendt seg til Barcelona. Den spanske mediet hevder Premier League-klubben er interessert i å leie tidligere Chelsea-stjerne Marcos Alonso. Ifølge Marca er United også klar for å tilby Alonso toårskontrakt når kontrakten med Barcelona løper ut neste sommer.

LES: Der kom budet som gjør Mohamed Salah til verdens tredje dyreste spiller gjennom tidene

Alonso ser ut til å stå bak 19-åringen Alejandro Balde i spilletidskøen hos Xavi, en situasjon som neppe er tilfredsstillende for en spiller med 212 Chelsea-kamper i beina.

LES: OGSÅ: Nytt kreativt bud på superspissen Muani

Alonso har vist han leverer i Premier League og Champions League, forrige sesong var spanjolen på banen i 24 La Liga-kamper i tittelsesongen til Barcelona.

For oss høres det ut som en sterk kandidat til å blir nødløsningen til Ten Hag på venstrekanten.